Τραγωδία την Κυριακή (13/04/2025) στην περιοχή Τσιλιβί στην Ζάκυνθο με ένα ανήλικο παιδί να εντοπίζεται νεκρό σε πισίνα βίλας, στην οποία βρισκόταν για διακοπές με την οικογένειά του.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, το 2χρονο παιδί με καταγωγή από το Μπανγκλαντές βρισκόταν στη Ζάκυνθο για διακοπές με τη μητέρα του, τις δύο θείες του και τους παππούδες του και βρέθηκε νεκρό στην πισίνα της βίλας στην οποίο διέμεναν.
Το περιστατικό συνέβη όταν το παιδί, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, βρέθηκε στην πισίνα ενώ τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας ήταν μέσα στη βίλα και ετοιμάζονταν να πάνε για φαγητό.
Όταν η μητέρα του άρχισε να τον αναζητά και εκείνος δεν απαντούσε, άρχισαν όλοι να τον ψάχνουν.
Σύμφωνα με το imerazante στο σημείο έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο άτυχο παιδί , το οποίο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Οι αρχές διεξάγουν έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.