Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Θήβας αφού ένα αγγελούδι, μόλις 4 ετών έχασε τόσο άδοξα την ζωή του το βράδυ της Δευτέρας. Το τραγικό περιστατικό συνέβη στο Kέντρο Φιλοξενίας προσφύγων στη Θήβα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το αγοράκι αναζητούνταν από τους δικούς τους από τις 10 περίπου το βράδυ πριν βρεθεί νεκρό μέσα σε ένα βόθρο που βρίσκεται σε περιφραγμένο χώρο και σκεπασμένο.
Με το που γνωστοποιήθηκε η είδηση ότι το 4χρονο αγόρι από το Ιράν χάθηκε και αναζητείται, σήμανε συναγερμός και όσοι ήταν στο καμπ άρχισαν να το ψάχνουν. Δυστυχώς μετά από αρκετή ώρα εντοπίστηκε νεκρό μέσα στο βόθρο. Άμεσα κλήθηκε η Π.Υ Θήβας ενώ ζητήθηκε η συνδρομή οχήματος για να απομακρύνει τα λύματα από τον βόθρο.
Συν τις άλλοις κινητοποιήθηκε η 7η ΕΜΑΚ που δυστυχώς δεν πρόλαβε να φτάσει στο hotspot αφού οι πυροσβέστες της Θήβας είχαν προλάβει να το ανασύρουν νεκρό. Στο καμπ επικράτησε πανικός ενώ οι πρόσφυγες δεν δέχονταν να παραλάβει τη σορό του παιδιού το ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφερθεί για νεκροψία-νεκροτομή.
Η αστυνομία που έσπευσε μαζικά στον χώρο ηρέμησε τα πνεύματα μετά από αρκετή ώρα.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.