Την ώρα που που έκοβε ξύλα βρήκε τραγικό θάνατο.
Τραγικό θάνατο βρήκε 49χρονος στον Κάμπο Δωρίδας το πρωί της Δευτέρας 26-12 όταν την ώρα που έκοβε δέντρο κοντά στην οικία του τον πλάκωσε και σύμφωνα με πληροφορίες του Nafpaktianews.gr ο θάνατος του ήταν ακαριαίος. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας όμως ο άτυχος 49χρονος ήταν ήδη νεκρός.
Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες έγινε κλήση στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για να τον απεγκλωβίσει κάτι που έγινε όμως λίγο αργότερα από τους συγχωριανούς του.
Φωτό-αρχειου

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.