Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 57χρονος ναυτικός σε πλοίο στη Χαλκιδική. Το πλοίο εκτελούσε το δρομολόγιο Ουρανούπολη – Δάφνη Αγίου Όρους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τον 57χρονο μηχανικό Α’ χτύπησε φορτηγό μέσα στο πλοίο, στο οποίο ο Ρουμάνος οδηγός του φέρεται να μην είχε είχε βάλει χειρόφρενο.
Το βαρύ όχημα μετακινήθηκε κατά τη διάρκεια των χειρισμών του πλοιάρχου κατά τον απόπλου του πλοίου «Παναγία η Εγγυήτρια» από την Ουρανούπολη, με αποτέλεσμα να εγκλωβίσει στα τοιχώματα του πλοίου τον άτυχο άνδρα και να τον τραυματίσει θανάσιμα.
Ο 57χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου Χαλκιδικής όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος διενεργούν οι Αρχές με τον καπετάνιο του πλοίου αλλά και τον οδηγό του φορτηγού να δίνουν καταθέσεις.
protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.