Μία γυναίκα 86 ετών έχασε τη ζωή της μετά από τον εφιάλτη που έζησε μέσα στο σπίτι της στα Καμίνια στα χέρια 3 ληστών.
Τελικά η ηλικιωμένη κατάφερε γύρω στις 7:00 να λυθεί και να ειδοποιήσει την κόρη της, η οποία τηλεφώνησε στην αστυνομία. Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο κατέληξε, πιθανότατα λόγω της στρεσογόνου κατάστασης που πέρασε
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.
