Τραγωδία – Σκόπελος: Τι απαντά η ΕΛ.ΑΣ. στις καταγγελίες για πιέσεις στο σύζυγο

1 Min Read

Aπάντηση στις καταγγελίες του Δημάρχου Σκοπέλου, Σταμάτη Περίσση, ότι οι αστυνομικοί άσκησαν πίεση στον σύζυγο της 50χρονης γυναίκας που χτυπήθηκε από κεραυνό ούτως ώστε να αναλάβει το κόστος για τη μεταφορά της γυναίκας του στη Λάρισα για νεκροψία-νεκροτομή, δίνουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ.

-Advertisement-
ΚΤΕΛ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Ο Δήμαρχος δήλωσε ότι οι αστυνομικοί άσκησαν ψυχολογική πίεση για περισσότερο από μισή ώρα προκειμένου ο σύζυγος της θανούσας να αποδεχτεί να αναλάβει τα έξοδα μεταφοράς της γυναίκας του στη Λάρισα για νεκροψία. Σε αντίθετη περίπτωση, όπως του εξήγησαν, κινδυνεύει να βρεθεί κατηγορούμενος από συγγενή της θανούσης ότι αυτός έφταιγε για τον… κεραυνό.

«Είναι ένας άνθρωπος χαμηλοσυνταξιούχος που παίρνει ίσα-ίσα 450 ευρώ. Ο άνθρωπος δεν έχει ούτε την διάθεση μετά το τραγικό συμβάν, ούτε τα χρήματα για να την μεταφέρει» δήλωσε στο OPEN o δήμαρχος Σκοπέλου.

Αστυνομικές πηγές απαντούν στο ethnos.gr ότι το Κέντρο Υγείας εξέδωσε πιστοποιητικό θανάτου και ότι η νομοθεσία προβλέπει ότι πρέπει να πραγματοποιηθεί νεκροψία-νεκροτομή. Στην προκειμένη περίπτωση, όπως και σε άλλα παρόμοια περιστατικά, η νεκροψία-νεκροτομή διατάχθηκε από τον Εισαγγελέα.

-Advertisement-
KATSIAVOS

Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι οι αστυνομικοί εξήγησαν τη διαδικασία στον σύζυγο της θανούσης, χωρίς να του ασκήσουν ψυχολογική πίεση.

Πηγή: ethnos.gr

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *