Τραγικό τέλος είχε μία καρκινοπαθής, η οποία κάηκε ζωντανή στο κρεβάτι του χειρουργείου.
Κατά τη διάρκεια του χειρουργείου για καρκίνο στο πάγκρεας χρησιμοποιήθηκε ηλεκτρικό νυστέρι που σε συνδυασμό με εύφλεκτα υλικά άρπαξε φωτιά.
Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στις 22 Δεκεμβρίου, σε νοσοκομείο του Βουκουρεστίου, στη Ρουμανία και η γυναίκα υπέστη εγκαύματα στο 40% του σώματός της και κατέληξε μία εβδομάδα αργότερα, την περασμένη Κυριακή.
Σύμφωνα με Ρουμάνο πολιτικό, η φωτιά έσβησε όταν μία νοσοκόμα πέταξε έναν κουβά νερό πάνω στη φλεγόμενη ασθενή.
Ο Υπουργός Εσωτερικών τόνισε ότι, «οι χειρουργοί θα έπρεπε να ξέρουν ότι δεν πρέπει να έχουν εύφλεκτα υλικά σε χειρουργεία με ηλεκτρικό νυστέρι».
Ο Υπουργός Υγείας της Ρουμανίας τόνισε ότι θα «γίνουν τα πάντα ώστε να βρεθεί η αλήθεια» και εξέφρασε την ελπίδα ότι τα νοσοκομεία θα μάθουν από αυτό και δε θα επαναληφθεί κάτι τέτοιο.
newsitamea

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.