Ο άνδρας έχασε τις αισθήσεις του και χωρίς να ξυπνήσει ξανά, πέθανε στο νοσοκομείο τρεις μέρες αργότερα.
Τραγικό θάνατο βρήκε ένας άνδρας όταν πνίγηκε τρώγοντας ρύζι σε διαγωνισμό γρήγορης κατανάλωσης φαγητού στην ιαπωνική πόλη Hikone, σύμφωνα με τη Daily Mail.
Στόχος ήταν να φάει πέντε onigiri balls σε τρία λεπτά αλλά ένα μπαλάκι ρυζιού στάθηκε μοιραίο.
Οι διαγωνισμοί ταχύτητας στην κατανάλωση φαγητού είναι δημοφιλείς εκδηλώσεις στην Ιαπωνία. Οι ειδικοί προειδοποιούν ωστόσο πως εκτός από τον πνιγμό οι συμμετέχοντες κινδυνεύουν να προκαλέσουν ζημιά στο στομάχι ή τον οισοφάγο τους.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.