Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στον Κύπριο κυβερνήτη του αεροσκάφους Boeing 737 – 800, της αεροπορικής εταιρείας Flydubai, που συνετρίβη τα ξημερώματα του Σαββάτου (19/03) στην πόλη Ροστόφ της Ρωσίας.
Όπως μεταδίδει το star.gr ο κολλητός φίλος του κυβερνήτη, Ανδρέας Χριστοδούλου είναι συντετριμμένος. «Ο Άριστος ήταν το καλύτερο παιδί, δεν μπορώ να το πιστέψω».
Η φωνή του τρέμει: «Μαζί γλεντάγαμε, μαζί ταξιδεύαμε με τις μηχανές. Ο Άριστος ήταν πολύ δυναμικός, πολύ ζωηρός, αγαπούσε τα αεροπλάνα, τις μηχανές, τη μουσική, την οικογένεια και τους φίλους του.
Τι να σας πω; Να σας πω ότι τον Μάιο τον περιμέναμε πίσω; Θα έφευγε από το Ντουμπάι, είχε προσληφθεί στην Ryanair και γύρναγε στο νησί μας. Ήταν η τελευταία του πτήση ή μια από τις τελευταίες του.
Τι να σας πω; Ότι η σύντροφός του είναι έγκυος και σε λίγο θα γεννήσει τον γιο τους; Αγοράκι περίμενε ο Αρίστος και τώρα δε θα γνωρίσει ποτέ το παιδί του.
Τι να σας πω; Έχουμε όλοι τρελαθεί, το τηλέφωνό μου δε σταματά να χτυπά. Έχουμε όλοι παγώσει από αυτό που έγινε. Ήταν το καλύτερο παιδί», είπε κλαίγοντας ο κύριος Χριστοδούλου.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.