Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε έναν 72χρονο Ευρυτάνα, ο οποίος είχε ξεκινήσει με το αυτοκίνητό του από την Αθήνα προκειμένου να φθάσει στα Γιάννενα, για να παραστεί στον γάμο του γιου του.
Ο Βαγγέλης Κωστής, κάτοικος Αθηνών με καταγωγή από τον οικισμό Κεφαλόβρυσο (Σύχνικο) των Αγράφων, ταξίδευε με τη σύζυγό του, στον δρόμο, όμως, και πιο συγκεκριμένα στο 12ο χιλιόμετρο Αμφιλοχίας Άρτας, έχασε τις αισθήσεις του (όπως όλα δείχνουν από παθολογικά αίτια), με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο που οδηγούσε να εκτραπεί της πορείας του, να περάσει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να καταλήξει σε χωράφι.
Σύμφωνα με τα evrytanika.gr στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Για τον 72χρονο όμως ήταν ήδη αργά, καθώς ανασύρθηκε νεκρός από το όχημα. Δεν πρόλαβε ποτέ να φτάσει στον προορισμό του με αποτέλεσμα το ταξίδι χαράς να μετατραπεί σε τραγωδία μέσα σε λίγες μόνο στιγμές.
Η κηδεία του 72χρονου Ευρυτάνα έγινε στη συνοικία Κόκκινος Μύλος, στις Αχαρνές Αττικής.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.