Η τεχνολογία τους… πρόδωσε!
Στην ανακρίτρια Λειβαδιάς οδηγήθηκαν το πρωί της Τετάρτης τα μέλη της σπείρας που κατηγορούνται για περισσότερες από 50 κλοπές στο νομό Βοιωτίας και τις γύρω περιοχές. Οι αρχές με μια συντονισμένη επιχείρηση έλυσαν τον “γρίφο” των απανωτών κλοπών στην ευρύτερη περιοχή ενώ εντύπωση προκαλεί ο αριθμός των μελών της σπείρας που φθάνει τα… 18 άτομα!
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι αρχές εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την τεχνολογία και παρακολουθώντας τα κινητά τηλέφωνα των συλληφθέντων έφτασαν στα ίχνη τους, εξαρθρώνοντας την σπείρα που είχε ρημάξει την Βοιωτία και είχε επεκταθεί ως την Φωκίδα και την Αττική. Να σημειωθεί ότι η λεία της σπείρας από τα κλοπιμαία ανερχεται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Το πρωί της Τετάρτης απολογήθηκαν 5 από τα 18 άτομα. “Η υποθεση εχει πολλα κενά…” μας τονίζει αρχικά ο δικηγόρος Γιάννης Γλύκας και συμπληρώνει: “Οι πελάτες μου είναι αθώοι και δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι συμμετείχαν στις κλοπές για αυτό και η ανακρίτρια τους αφησε ελευθερους”.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.