LamiaNowLamiaNowLamiaNow
Notification Show More
Font ResizerAa
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    ΕΛΛΑΔΑShow More
    Snapshot6
    Μιχάλης Χριστοδουλίδης στον LAMIA POLIS 87.7: «Βενζίνη πάνω από 3€ στο χειρότερο σενάριο» – Τι έρχεται σε καύσιμα και ρεύμα – ΒΙΝΤΕΟ
    kotakis
    Μανώλης Κοττάκης : «Δύσκολα θα περάσει όλη η αλήθεια για τα Τέμπη» – Σκιές για τη δίκη και πολιτικές εξελίξεις – ΒΙΝΤΕΟ
    provata eur 1200x675 1
    Λέσβος: Αφθώδης πυρετός σε άλλες δύο κτηνοτροφικές μονάδες, 700 πρόβατα και 25 βοοειδή θα θανατωθούν άμεσα
    arx limenikou
    Νέος αρχηγός του Λιμενικού ο Αντιναύαρχος Χρήστος Κοντορουχάς, το βιογραφικό του
    dendias 1
    Πράσινο φως από το ΚΥΣΕΑ για την Ασπίδα του Αχιλλέα, εγκρίθηκαν τα εξοπλιστικά προγράμματα για φρεγάτες MEKO, F-16 και οι υποδομές για τα F-35
  • ΣΠΟΡ
    ΣΠΟΡShow More
    w23 230759
    «Να συνεχίσω να φέρνω μετάλλια για την Ελλάδα»
    athlitikes metadoseis 3
    Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (23/3)
    tentoglou 768x527 1
    Έκτος ο Μίλτος Τεντόγλου στο Τόρουν
    aek 2 2 1200x675 1
    Η τελική βαθμολογία της Super League με την ΑΕΚ στην κορυφή, το Βόλο στις θέσεις 5-8 και τον Ατρόμητο στα πλέι άουτ
    image 141
    Ο Εμμανουήλ Καραλής με άλμα στα 6,05 μέτρα κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου (BINTEO)
  • TOP STORIES
  • LAMIA POLIS 87.7
  • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LamiaNowLamiaNow
Font ResizerAa
  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ
  • LAMIA POLIS 87.7
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+) Ιστορίες
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΣΠΟΡ
  • TOP STORIES
  • LAMIA POLIS 87.7
  • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Have an existing account? Sign In
Follow US
© 2025 Lamianow.gr / All Rights Reserved.
ΑΠΟΨΕΙΣ

Του Πάνου Κατσώνη: Λοιπόν ακούστε γιατί… χάσαμε την μπάλα / Επικοινωνία για γέλια και για κλάμματα!

Lamianow.gr
ByLamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Follow:
23/10/2019, 20:10
1 Σχόλιο
Share
9 Min Read
SHARE
Ad 129

Το θέατρο του παραλόγου παρακολουθούμε για μια ακόμη φορά στον ΠΑΣ Λαμία και επειδή έχω μάθει προσωπικά να λέω πάντα την άποψη μου, το ίδιο θα κάνω και τώρα. Όσο και αν δεν αρέσει σε κάποιους, είμαι εδώ για να γράφω όχι με απώτερο στόχο τις δημόσιες σχέσεις, αλλά την αλήθεια, την δική μου αλήθεια,  πάντα κάνοντας καλοπροαίρετη κριτική.  

Στο δια ταύτα. Παρακολουθώ κινήσεις. Κινήσεις που δεν συνάδουν με την λογική αλλά και την ηρεμία, δηλώσεις που μόνο στοχοπροσήλωση δεν αποφέρουν. Φωνές, φήμες και γκρίνιες που διαταράσσουν το ήδη διαταραγμένο κλίμα και πρέπει να λάβουν ένα τέλος.

***

Σύμφωνοι… Ο ΠΑΣ Λαμία δεν ήταν αυτός που έπρεπε στο ματς της Τούμπας. Αποκαρδιωτικός. Βεβαίως…

Ποιοι έχουν ευθύνη; Όλοι τους.

Από τον προπονητή, μέχρι τους παίκτες αλλά και την διοίκηση. Δηλαδή έπρεπε να φτάσουμε στα πρόθυρα -ευτυχώς δεν συνέχισε ο ΠΑΟΚ όπως στο δεκάλεπτο- ενός διασυρμού για να αντιληφθούμε ότι κάτι δεν πάει καλά; Νομίζω πως όχι. Κακά τα ψέμματα, άπαντες γνωρίζουν ότι τα πράγματα ξεκίνησαν φέτος… μπερδεμένα!

Δείτε επίσης

neroallages
22 Μαρτίου: Παγκόσμια Ημέρα Νερού – Νερό “αρχή των πάντων” / του Στέφανου Σταμέλλου
22/03/2026, 11:49
MG 7984 scaled 1
«Κουκλοθέατρο: Μια Τέχνη που Μαγεύει, Εμπνέει και Διαμορφώνει Χαρακτήρες» / Γράφει η Χρυσούλα Κατσαβριά  Σιωροπούλου
22/03/2026, 11:57
isiadaki11 4
Η Λαμία στους 10 καλύτερους δήμους της Ελλάδας: 7η στους 332: Τι σημαίνει η αξιολόγηση του Υπουργείου Εσωτερικών για την πόλη
22/03/2026, 12:23
%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%BF%CF%831 300x300 1
Του Πάνου Κατσώνη

Η διοίκηση αποφασίζει να ρίξει το μπάτζετ (και καλά κάνει στην τελική), λύνει την συνεργασία με τον Χάβο, φεύγουν ποδοσφαιριστές που έκαναν την διαφορά και αναμφίβολα ο πήχης πέφτει. Και τι ακολουθεί; Μια νέα εποχή με τον φιλότιμο Σωτήρη Αντωνίου αλλά και αποτελέσματα που δεν άρεσαν όσο θα έπρεπε, όπως και η εικόνα της ομάδας. Ο Λαρισαίος πλήρωσε το μάρμαρο. Οκ, πάμε παρακάτω…

***

Μήπως όμως το να συγκρίνουμε το φέτος με το πέρυσι είναι εξ’ αρχής λανθασμένο.

Σημειωτέον η Λαμία σε 7 ματς έχει χάσει από Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ εκτός έδρας (εντός προγράμματος ήττες) και έχει φέρει 4 ισοπαλίες στην έδρα της με Παναθηναϊκό (1-1) Ατρόμητο (2-2), Πανιώνιο (1-1 στο 93′ έχασε τη νίκη) και Παναιτωλικό (0-0, το καλύτερο ημίχρονο στο πρωτάθλημα το β’). Τα αποτελέσματα αναμφίβολα δεν είναι εγκληματικά, σίγουρα μπορούσες τη νίκη με τους κυανέρυθρους και τους Αγρινιώτες… Αν βάλουμε τον παράγοντα ατυχία και αστοχία στην κούβεντα, αυτή παίρνει μια άλλη τροπή. Θα μου πεις οι νίκες που θες δεν ήρθαν και πρέπει να κάνεις μια αλλαγή. Οκ, δεκτό. Πάμε παρακάτω.

Ερώτημα. Γιατί άνοιξε τόσο πρόωρα όλη αυτή η κουβέντα για αντικατάσταση του προπονητή; Μήπως υπάρχει κάποιο σχέδιο, κάποιων, πίσω από όλα αυτά; Και στην τελική τι διαφορετικό θα κερδίσεις με τον Μάντζιο (δεν έχω τίποτα με τον άνθρωπο, μακάρι να τα καταφέρει) που φαίνεται ότι αναλαμβάνει σε σχέση με ότι είχες με τον Αντωνίου. Ψυχολογία; Πιθανόν. Αυτή όμως διαρκεί λίγο. Περίπου 2-3 αγωνιστικές, και αν δεν έρθουν τα αποτελέσματα που θα καταλήξουμε; Σε μια από τα ίδια… Καλώς το νέο τεχνικό από τον Γενάρη. Και μη μου πείτε ότι θα είναι ένας φίλος, παλιός, καρδιακός; Ρωτάω εγώ ο συνωμοσιολάγνος. Θα καταλήξω, θα εξηγηθώ… Οκ, ο Μάντζιος είναι πιο έμπειρος από τον Αντωνίου ποιος βάζει όμως το χέρι του στην φωτιά ότι θα ξεκινήσουμε να σκοράρουμε και να κερδίζουμε από την μια μέρα στην άλλη; Εγώ όχι...

***

Προσωπική μου άποψη είναι πως η Λαμία δομήθηκε εντελώς λανθασμένα και σε ένα κλίμα αβεβαιότητας από την αρχή της σεζόν. Οι δηλώσεις περί αποχώρησης του Παπαιωάννου, η αποχώρηση κάποιων παικτών και του προπονητή έφεραν μια νέα πραγματικότητα. Τόσο αγωνιστικά, όσο και εξωαγωνιστικά. Σε κάτι τέτοιες καταστάσεις το μόνο που χρειάζεται είναι ηρεμία, νηφαλιότητα και διαφορετική… διαχείρηση έχοντας την γνώση που στοχεύεις, χωρίς να συγκρίνεις με την προηγούμενη καλή χρονιά σου!

-Advertisement-

Θα μου πεις κάποιοι “κοριοί” από το εσωτερικό της ομάδας (ο καθένας για τους δικούς του λόγους) βγάζει τα άπλυτα στην φόρα και δεν επιτρέπει την ηρεμία. Και όσο όλα αυτά που βγαίνουν στην επιφάνεια προκαλούν συζητήσεις. Τόσο τσιμπάει και ο Παπαιωάννου και κάνει δηλώσεις κάθε τρεις και λίγο με επιβάρυνση (και της προσωπικής του υγείας)  μπλέκοντας σε ένα γαϊτανάκι αντιπαραθέσεων. Κακώς… Πολύ κακώς. Αν μου ζητούσε την άποψη μου αυτό ακριβώς θα του έλεγα. Ότι ο μεγαλομέτοχος δεν χρειάζεται να δίνει εξηγήσεις, να κάνεις δηλώσεις και να ξεκαθαρίζει. Υπάρχει ένα άλλο κομμάτι της ομάδας που τα διαχειρίζεται όλα αυτά. Το τμήμα επικοινωνίας!

Επειδή λοιπόν είμαι σε θέση να γνωρίζω πως λειτουργεί το όλο σύστημα και πως κάποια ΜΜΕ προσπαθούν να μπουν στην τσέπη του Παπαϊωάννου δρομολογώντας καταστάσεις και πιέζοντας. Θέλω να επισημάνω το εξής.

Η επικοινωνία είναι μεγάλο πράγμα. Τεράστιο!

Σε κάθε τομέα… Όταν δεν μπορείς την ρουφιάνα να την διαχειριστείς σωστά, τα κάνεις μαντάρα. Επειδή λοιπόν αυτή την στιγμή δεν υπάρχει καμία επικοινωνία αλλά κυρίως αντίληψη, για το ποιος βγάζει τι και πως προς τα έξω, καλό θα ήταν άπαντες εκεί στην διοίκηση να ψαχτούν και να προστατευθούν. Διότι χωρίς να ξέρω τι θα επακολουθήσει, δεν είμαι η Πυθία, τα πράγματα μπορεί να γίνουν πολύ χειρότερα. Ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου, ο Πανουργιάς Παπαιωάννου, μας αρέσει δεν μας αρέσει έχει βάλει εκατομμύρια στην ομάδα. Έχει κάνει όμως ένα μεγάλο λάθος. Δεν επένδυσε με υπομονή στην επικοινωνία!

Όσο στεγνό μπορεί να ακούγεται τόσο ουσιώδες είναι…

Έχω την αίσθηση ότι σε κρίσιμες στιγμές άκουσε τους λάθος ανθρώπους. Έχω την αίσθηση ως ευφυής άνθρωπος που είναι, πως μπορεί να κάνει την αυτοκριτική του και να το αντιληφθεί. Μπορεί πλέον να έχει φτάσει στο αμήν και να είναι με το ένα πόδι εκτός ομάδας – και να μην είναι λόγια όπως τις προηγούμενες φορές, το επιβεβαιώνω αυτό- αλλά θα πρέπει και ο ίδιος να προστατεύσει την επένδυση του σταματώντας να τοποθετείται.  Αυτό το οποίο θα έκανα στην θέση του θα ήταν ένα. Καμία απολύτως δήλωση το επόμενο διάστημα και πουθενά! Ενασχόληση καθαρά με το αγωνιστικό τμήμα με απώτερο στόχο την μέγιστη δυνατή συσπείρωση. Το να υπάρχει “τροφή” την οποία εκμεταλλεύεται ο καθένας και να παίζει το δικό του παιχνίδι προσπαθώντας να αντλήσει προσωπικά ή οικονομικά οφέλη είναι ότι χειρότερο. Φέρνει συνεχώς ανακατωσούρα και αναμπουμπούλα.

***

Ας αφήσουμε την ομάδα να λειτουργήσει. Έχει παθογένειες, το γνωρίζουμε. Μπορούν να βελτιωθούν αλλά προς Θεού μην δίνετε τροφή στον κάθε τυχάρπαστο. Ας στηρίξουμε το νέο προπονητή, ας πάει ο κόσμος στο γήπεδο και το ταμείο -ως γνωστό- γίνεται στο τέλος της σεζόν. Και προς την διοίκηση: “Μην παίζετε το παιχνίδι των μέσων θα βγείτε χαμένοι. Απλά προστατευτείτε, οχυρωθείτε και σταματήστε να μιλάτε, πράξτε”!

ΥΓ: Όσο δε για το σχέδιο που λέω και παραπάνω, κάποιοι τονίζουν πως ο Άκης Μάντζιος θα είναι το όχημα για μια μεγάλη επιστροφή… Προσωπικά είμαι κάθετα αντίθετος σε αυτή την λογική που σπρώχνουν μετά μανίας κάποια αθηναϊκά ΜΜΕ. Κάποιοι που παρακαλάνε ώστε να επιστρέψει ένας παλιός γνώριμος που τους έδινε πρόσβαση στην βελτίωση της οικονομικής τους κατάστασης. Θέλω να πιστεύω ότι όλα αυτά είναι συνωμοσιολογία και τίποτα παραπάνω. 
ΥΓ1: Όλοι θέλουμε την ομάδα και τον άνθρωπο που έχει επενδύσει εκατομμύρια ΕΔΩ, στο κορυφαίο επίπεδο. Η καλοπροαίρετη κριτική πρέπει να γίνεται και τα κακώς κείμενα να επισημαίνονται. Εγώ από την πλευρά μου όταν τα διαπιστώνω θα το κάνω… Προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν οι δημόσιες σχέσεις, καλό απόγευμα.  

1 Σχόλιο
  • Avatar of ΣΤΕΡΡΟΤΗΣ Ο/Η ΣΤΕΡΡΟΤΗΣ λέει:
    24/10/2019, 18:03 στις 24/10/2019, 18:03

    κ. Παναγιώτη, συμφωνώ με το άρθρο σου για την κατάσταση. Εσείς γνωρίζετε την επικοινωνία έχετε δίκιο, τα ΜΜΕ έντυπα & όχι, ψάχνουν την «φασαρία»…

    Όσοι αγαπούν την ομάδα & χαίρονται που βρισκόμαστε στην μεγάλη κατηγορία, να σταθούμε δίπλα της (παίκτες & ηγέτη), όχι με λόγια, με την παρουσία μας στο ΔΑΚ, τουλάχιστον…

    Δεν βρέθηκε καμία μεγάλη εταιρία να βάλει διαφήμιση στην φανέλα? Ο κ. Υπουργός μας τι κάνει? Πώς θα στηρίξει την ομάδα, μετά τις περικοπές που έκανε η Κυβέρνηση του, στα τηλεοπτικά δικαιώματα (ΕΡΤ), με λόγια μόνο?

    Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.

Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.

TAGGED:ΛαμίαΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑΦΘΙΩΤΙΔΑ
Share This Article
Facebook Email Copy Link Print
ByLamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Previous Article Άδωνις: Τσίπρας και Πολάκης μπορεί να χρηματίστηκαν από φαρμακοβιομηχανίες
Next Article Προπονείται την Παρασκευή η μικτή Κ14 της ΕΠΣ Φθιώτιδας
FacebookLike
InstagramFollow
YoutubeSubscribe
TiktokFollow
ΚΑΙΡΟΣ - ΛΑΜΙΑ
12°C
Lamia
overcast clouds
12° _ 9°
78%
1 km/h
Τρ
13 °C
Τε
15 °C
Πε
18 °C
Πα
14 °C
Σα
7 °C
- Advertisement -
-Advertisement-
Ad 142
-Advertisement-
GRANDE PIZZA
-Advertisement-
Ad 134
-Advertisement-
astiko ktel
-Advertisement-
LAKIOTIS
-Advertisement-
KATSIAVOS
-Advertisement-
oikonomoy
-Advertisement-
Ad 141

You Might Also Like

Λαική Αγορά στην Λαμία
FeaturedΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Λαμία: “Ο κόσμος αγοράζει δύο μήλα και ένα ευρώ ελιές και φεύγει” – Δύσκολη καθημερινότητα στη λαϊκή – τι λένε πολίτες και παραγωγοί (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)

LAMIANOW ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
megaro
FeaturedΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φθιώτιδα – Στερεά Ελλάδα: Σας ήρθε μήνυμα για απλήρωτο πρόστιμο; Μην πατήσετε το link – αναβαθμίστηκε η απάτη

SMS ΑΠΑΤΗ
pppolimeros
FeaturedΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Λαμία: “Αξημέρωτα” — ξανά — στις υπηρεσίες ο Π. Παπαϊωάννου – “Συνεργαζόμαστε για το καλύτερο αποτέλεσμα…”, λέει ο πρόεδρος των εργαζομένων

Λαμία Πανουργιάς Παπαιωάννου
LamiaNowLamiaNow
Follow US
©Lamianow.gr / 2025 - All Rights Reserved / Η επιχείρηση LAMIA MEDIA VOICE Μ.Ι.Κ.Ε., ως δικαιούχος και διαχειρίστρια του ιστότοπου lamianow.gr, δηλώνει ότι συμμορφώνεται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018, σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο.