Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο κέντρο της Κοζάνης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο νεαροί ηλικίας 22 και 25 ετών, λογομάχησαν στην πλατεία Ελευθερίας και μέσα σε λίγη ώρα πιάστηκαν στα χέρια.
Κατά τη συμπλοκή που ακολούθησε, ο ένας νεαρός επιτέθηκε τον άλλο με σπασμένο μπουκάλι με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 25χρονου στο σαγόνι.
Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε τον τραυματία στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.
Άντρες της Αστυνομίας μέσα σε λίγα λεπτά εντόπισαν και συνέλαβαν τον δεύτερο νεαρό ο οποίος μετά το συμβάν τράπηκε σε φυγή.
Πηγή: kozanilife.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.