Φιλανθρωπική βραδιά προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα τα οποία θα δοθούν σε νοσοκομεία του Μπερμιγχαμ, στην μάχη που δίνει εναντίον του κορωνοϊού σχεδιάζει ο κιθαρίστας των Black Sabbath Τόνι Αϊόμι.
Ο κιθαρίστας των Black Sabbath Τόνι Αϊόμι (Tony Iommi) βάζει το δικό του λιθαράκι για την ενίσχυση των υγειονομικών μονάδων, που δίνουν αγώνα για την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19.
Σε ανάρτησή του στο Instagram ο 72χρονος ρόκερ λέει ότι σχεδίαζε μία φιλανθρωπική βραδιά για να συγκεντρωθούν χρήματα για τα νοσοκομεία του Μπέρμιγχαμ, αλλά αυτή ματαιώθηκε εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων που επιβλήθηκαν λόγω του νέου κορονοϊού.
Αντ’ αυτού, ο κιθαρίστας ανακοίνωσε την έναρξη δημοπρασίας προσωπικών του αντικειμένων, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για το νοσοκομείο Birmingham Heartlands.
Τα αντικείμενα είναι όλα από την προσωπική του συλλογή, θα είναι υπογεγραμμένα από τον ίδιο και υπόσχεται δωρεάν αποστολή οπουδήποτε.
Ο Τόνι Αϊόμι έχει γεννηθει στο Μπέρμιγχαμ και το περιοδικό Rolling Stone τον κατατάσσει στην 25η θέση της λίστας με τους εκατό καλύτερους κιθαρίστες όλων των εποχών.
«Σας παρακαλώ! Ελπίζω ότι μπορείτε να βοηθήσετε, χρειάζονται πραγματικά την υποστήριξή μας! Χωρίς αυτούς τους γιατρούς και τις νοσοκόμες, τι θα κάναμε… τους χρωστάμε τόσα πολλά!» έγραψε ο Αϊόμι.
Πηγή: ethnos.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.