Τον θάνατο έσπειρε η Μπόκο Χαράμ στη Νιγηρία

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Τουλάχιστον 65 άνθρωποι σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια επίθεσης της ισλαμιστικής οργάνωσης Μπόκο Χαράμ αργά χθες βράδυ σε χωριό κοντά στο Μαϊντουγκούρι της βορειοανατολικής Νιγηρίας, μετέδωσε δημοσιογράφος του πρακτορείου Ρόιτερ μετά την καταμέτρηση των σορών σε νεκροτομείο τοπικού νοσοκομείου.

-Advertisement-
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Εκπρόσωπος του νιγηριανού στρατού, ο συνταγματάρχης Μουσταφά Ανκας, δήλωσε ότι αντάρτες της Μπόκο Χαράμ επιτέθηκαν χθες βράδυ στο χωριό Νταλόρι, περίπου 5 χλμ. ανατολικά του Μαϊντουγκούρι.

Μαρτυρίες των κατοίκων του χωριού Νταλόρι, το οποίο απέχει 12 χλμ. από την πρωτεύουσα του κρατιδίου Μπόρνο, ανέφεραν ότι τουλάχιστον 50 άνθρωποι σκοτώθηκαν στην επίθεση αυτή.

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *