Ένα αδιανόητο περιστατικό με μεθυσμένο οδηγό έλαβε χώρα στη Σκόπελο.
Στο προσκήνιο επανήλθε ένα περιστατικό του 2020 με πρωταγωνιστή έναν μεθυσμένο οδηγό στη Σκόπελο, που την Παρασκευή (16/6) δικάστηκε ερήμην.
Σύμφωνα με τα gegonota.news, ένας 44χρονος οδηγούσε σχεδόν λιπόθυμος από το αλκοόλ και όταν τον σταμάτησαν οι αστυνομικοί στη Σκόπελο, τον έπιασε αμόκ και «έριξε» κουτουλιά στο περιπολικό σπάζοντας το παρμπρίζ. Το περίεργο είναι πως το κεφάλι του δεν έπαθε τίποτα και συνέχισε να επιτίθεται στους αστυνομικούς σαν να μη συνέβη τίποτα.
Χθες δικάστηκε ερήμην από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου για βία κατά υπαλλήλων κατά συρροή, διακεκριμένη περίπτωση φθοράς, αντίσταση κατά της αρχής, εξύβριση και απειλή. Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 29 μηνών και 400 ευρώ με τριετή αναστολή, ενώ του δόθηκε η δυνατότητα η έφεσή του να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.