Τον Ιούνιο η δίκη των οπαδών της Λιλ που συνελήφθησαν για το «ντου»

1 Min Read

Στις 12 Ιουνίου αναμένεται να βρεθούν ενώπιον του δικαστηρίου οι 10 οπαδοί της Λιλ (εννιά άνδρες και μία γυναίκα), οι οποίοι συνελήφθησαν για το «ντου» στον αγωνιστικό χώρο μετά το 1-1 με τη Μονπελιέ.

-Advertisement-
ΚΤΕΛ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι δέκα οπαδοί της Λιλ (εννιά άνδρες και μία γυναίκα) που συνελήφθησαν για την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο του «Πιερ Μορουά», μετά το 1-1 κόντρα στη Μονπελιέ.

Στις 12 Ιουνίου οι συλληφθέντες θα βρεθούν ενώπιον του δικαστηρίου με την κατηγορία της άσκησης βίας.

Από ‘κει και πέρα, στους φίλους των «λιλουά» επιβλήθηκε απαγόρευση εισόδου σε όλα τα γήπεδα που διεξάγονται αγώνες της Ligue 1, το ίδιο θα ισχύει ακόμη και για το προπονητικό κέντρο της ομάδας, ενώ σε κάθε ματς της Λιλ είναι υποχρεωμένοι να βρίσκονται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.

-Advertisement-
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

πηγη-sportfm.gr

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *