Στη λίστα του «Δικεφάλου του Βορρά» ο Αργεντινός χαφ.
Διατεθειμένος να περιμένει όσο χρειαστεί την απάντηση του Πόντους Βέρνμπλουμ παρουσιάζεται ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει καταθέσει μία άκρως δελεαστική πρόταση στον Σουηδό χαφ που αφορά τριετές συμβόλαιο.
Ωστόσο, σημερινά δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι Θεσσαλονικείς εξετάζουν την περίπτωση του Αργεντινού χαφ, Κλαούντιο Γιάκομπ, ο οποίος είναι γνωστό πως απασχολεί και τον Ολυμπιακό.
Ο 30χρονος μέσος διαθέτει μεγάλη εμπειρία και παραστάσεις από το αγγλικό πρωτάθλημα, καθώς μετράει 160 συμμετοχές στην Premier League και έχει πετύχει 2 γκολ και έχει μοιράσει μία ασίστ.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.