Με τον Αντρέα Μπαρνάνι θα ταξιδέψει η Μπασκόνια στην Αθήνα για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, την Παρασκευή (23/12, 21:15) στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου στη Εuroleague.
O 31χρονος Iταλός, που ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό, συμπεριελήφθη στην αποστολή της ισπανικής ομάδας, με τον τεχνικό Σίτο Αλόνσο να δηλώνει: «Ο Μπαρνάνι θα ταξιδέψει μαζί μας στην Αθήνα και θα αποφασίσω πριν από το παιχνίδι αν θα τον χρησιμοποιήσω.
Μέχρι στιγμής ο παίκτης έχει αγωνιστεί μόλις σε επτά παιχνίδια στην Euroleague, το τελευταίο πριν από τρεις εβδομάδες με αντίπαλο τη Γαλατάσαραϊ.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.