Το Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «Αθανάσιος Ακρίδας», με ζωντανή μουσική και δωρεάν είσοδο διοργανώνει το Σάββατο 11 Αυγούστου και ώρα 21:30 ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Σπερχειάδας, πλησίον του Λαογραφικού Μουσείου “Αθανάσιος & Μαίρη Ακρίδα” στη Σπερχειάδα.
Θα συμμετέχουν τα χορευτικά συγκροτήματα: Λύκειο Ελληνίδων Μεγάρων, Μορφωτικός Σύλλογος Βέροιας «Η Καλλιθέα», Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Δίβρης και Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Σπερχειάδας.
Συμμετέχουν οι μουσικοί:
Φωνή: Ρία Ελληνίδου
Λαούτο: Θανάσης Γκαράνης
Κλαρίνο: Αλέξανδρος Παπαγεωργόπουλος
Βιολί-Φωνή: Μάκης Μπακλατζής
Κρουστά: Αλέξανδρος Ριζόπουλος
Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ στον χώρο θα διατίθενται σουβλάκια, αναψυκτικά και μπύρες σε χαμηλές τιμές.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.