Το “Πέτρινο” φόρεσε τα γιορτινά του / Χριστουγεννιάτικες εικόνες από το ιστορικό 6ο Γυμνάσιο Λαμίας

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Το 6ο Γυμνάσιο Λαμίας, το Πέτρινο της πόλης, το ιστορικό σχολείο-σύμβολο της οδού Υψηλάντη φόρεσε και πάλι τα γιορτινά του για να υποδεχτεί τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Στο ισόγειο του σχολείου μαθητές και μαθήτριες καλωσόρισαν σήμερα τους γονείς,  με όμορφες δημιουργίες στο πλαίσιο του Χριστουγεννιάτικου μπαζάρ. Κατασκευές που είχαν σαν θέμα το σχολείο τους, στεφάνια, αλλά και γλυκά, γλύκαναν όχι μόνο το πρωινό μας αλλά…και τους γονείς που την ίδια ώρα έσπευδαν για την ενημέρωση προόδου στα γραφεία των καθηγητών.

  1. 6ogimnastio1   6ogimnastio3 6ogimnastio4 6ogimnastio5 6ogimnastio6 6ogimnastio7 6ogimnastio8

4 1

6ogimnastio9   6ogimnastio11 6ogimnastio12 6ogimnastio13 6ogimnastio14

-Advertisement-

1 1 2 1 3 1

Το 6 Γυμνάσιο Λαμίας εκτός από “γλυκές” χριστουγεννιάτικες δημιουργίες, διαθέτει και τις πιο γλυκές φωνές. Η χορωδία του σχολείου, συμμετέχει κάθε χρόνο σε εκδηλώσεις του Δήμου αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, ψάλλει τα κάλαντα, αναβιώνει έθιμα και δίνει τον δικό της μελωδικό τόνο στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της πόλης.

61 62 63 64 65 66 67 68 69

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.