Lamianow.grLamianow.gr
Notification Show More
Font ResizerAa
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚEΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    ΕΛΛΑΔΑShow More
    zoe | Lamianow.gr
    Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Ένταση στον Άρειο Πάγο μεταξύ Ζωής Κωνσταντοπούλου και της συνηγόρου του Επαμεινώνδα Κορκονέα
    nosokomeio paidaki | Lamianow.gr
    Η γρίπη «στέλνει» τους άνω των 65 στο νοσοκομείο – Σταθερός ο RSV, σε ύφεση ο κορωνοϊός
    karistianou 2 | Lamianow.gr
    Καρυστιανού κατά Καραχάλιου: Πρέπει να εξεταστεί από ψυχίατρο – Έχω πνευματικό και ηγουμένη, αλλά δεν ξέρω πώς τα έμπλεξε με τα παραθρησκευτικά
    lora 60 | Lamianow.gr
    Εμφανίστηκε αυτοβούλως ο άνδρας που συνομιλούσε με τη 16χρονη Λόρα που εξαφανίστηκε στην Πάτρα
    eforia | Lamianow.gr
    «Φορολογικό διαζύγιο» 2026: Πότε συμφέρει, πότε κοστίζει και τι πρέπει να προσέξουν τα ζευγάρια
  • ΣΠΟΡ
    ΣΠΟΡShow More
    mantalos | Lamianow.gr
    Άρης – ΑΕΚ: Ο Μάνταλος μπήκε στο Top-50 όλων των εποχών στο ελληνικό πρωτάθλημα
    ataman | Lamianow.gr
    Αταμάν: «Να συγχαρώ τον Ολυμπιακό που κέρδισε με 40 πόντους, αν είσαι μεγάλη ομάδα, παίζεις όπως εκείνος και στο πρωτάθλημα»
    levadiakos | Lamianow.gr
    Λεβαδειακός – Βόλος 3-1: Πετάει για Ευρώπη
    6805713 | Lamianow.gr
    Συνεχίζεται η κόντρα της Σελέν Ερντέμ με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Δεχόμουν λεκτικές επιθέσεις για 40 λεπτά, οι παίκτριές μου έδωσαν την κατάλληλη απάντηση»
    maklsfield | Lamianow.gr
    «Αγόρασα την ομάδα μεθυσμένος, την επόμενη μέρα δεν το θυμόμουν» είπε ο πρόεδρος της Μάκλσφιλντ που απέκλεισε την Κρίσταλ Πάλας
  • TOP STORIES
  • LAMIA POLIS 87.7 FM
  • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Font ResizerAa
Lamianow.grLamianow.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+)
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • LAMIA POLIS 87.7
  • Όροι Χρήσης
Search
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ
  • LAMIA POLIS 87.7 FM
  • FEATURED
  • TOP STORIES
  • ADVERTORIAL SECTION
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+) Ιστορίες
  • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
  • EDITORIAL
  • CHECK IT
  • ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΡΓΑΣΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΒΙΒΛΙΟ-ΤΕΧΝΕΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΣΠΟΡ
  • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Lamianow.gr
  • ΥΓΕΙΑ
  • Επικοινωνία – TAYTOTHTA – Συμμόρφωση 2018/334
Have an existing account? Sign In
Follow US
© 2025 Lamianow.gr / All Rights Reserved.

Home - ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - Το “παίζει” δίπορτο ο Νίκος Σταυρογιάννης – Ξανά υποψήφιος δήμαρχος Λαμιέων;

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Το “παίζει” δίπορτο ο Νίκος Σταυρογιάννης – Ξανά υποψήφιος δήμαρχος Λαμιέων;

Lamianow.gr
ByLamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Follow:
Φεβ 23, 2022 @ 14:31
3 Σχόλια
Share
4 Min Read
SHARE
“Υποπτο το αίσθημα σου ύποπτο,
πάντα ήθελες να το ‘χεις δίπορτο.

Πάντα ήθελες να το ‘χεις δίπορτο…”

-Advertisement-
fitcare

Το άσμα του Νίκου Μακρόπουλου μας έρχεται στο μυαλό αναφορικά με τις πολιτικές κινήσεις του πρώην δημάρχου Λαμιέων Νίκου Σταυρογιάννη. Η αλήθεια είναι πως το… ρεπορτάζ μπερδεύεται σχετικά με τα όσα πράττει, ειδικά τον τελευταίο 1.5 μήνα, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Λαμιέων. Ο Νίκος Σταυρογιάννης γνωρίζοντας πολύ καλά πλέον το “παιχνίδι” που έρχεται για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές τόσο στον πρώτο όσο και στον β΄βάθμο παίζει “μπάλα” σε Δήμο και Περιφέρεια με τις τελευταίες κινήσεις του να αποτυπώνουν ιδιαίτερη κινητικότητα στον Δήμο.

Πως προκύπτει αυτό;

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. 
Εδώ και περίπου έξι μήνες ακόμη και από στελέχη της παράταξης του  διατεινόταν εντόνως προς τα έξω πως Νίκος Σταυρογιάννης και Βίβιαν Αργύρη πάνε… πακέτο στον συνδυασμό του Κώστα Μαρκόπουλου για την Περιφέρεια. Μάλιστα, πολλοί σημείωναν ότι ο Σταυρογιάννης σε περίπτωση εκλογής Μαρκόπουλου θα καταλάμβανε την θέση του Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας.
“Περυσινά ξινά σταφύλια”. 

%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%BD%CF%89 43 | Lamianow.gr


Αυτά ήταν τα μέχρι… Γενάρη δεδομένα. Τι άλλαξε όμως από εκεί και μετά; Είδε… ελεύθερο έδαφος στον Δήμο Λαμιέων; Δεν μπορούμε να το απαντήσουμε την δεδομένη χρονική στιγμή, αυτό που μπορούμε με ασφάλεια να σημειώσουμε είναι πως ο Σταυρογιάννης με τις συμπάθειες και αντιπάθειες που μπορεί να προκάλεσε στην προηγούμενη θητεία του στον Δήμο, είναι ένα πολιτικό ον που ξέρει ξεκάθαρα να ανακατεύει την τράπουλα και να δημιουργεί αγωνίες στους πολιτικούς του αντιπάλους. Δεν είναι καθόλου τυχαία η κλιμάκωση της αντιπαράθεσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Λαμιέων το τελευταίο διάστημα με στόχο το πολιτικό κιλίδωμα του Καραϊσκου και των κινήσεων του σπέρνοντας αμφιβολίες. 

Από εκεί και πέρα βέβαια μπαίνουν αρκετά ερωτήματα. Όπως για παράδειγμα πως προέκυψε η στροφή του Σταυρογιάννη στον Δήμο Λαμιέων από την στιγμή που ο Καραϊσκος φαίνεται να διατηρεί ισχυρό προβάδισμα για την επανεκλογή του. Η αλήθεια είναι πως ακόμη υπάρχει αρκετός χρόνος μπροστά και κάποιες “γλώσσες” αναφέρουν πως ο πρώην δήμαρχος έχει εξασφαλίσει στήριξη από… ψηλά για να προβεί στην αλλαγή -για την ώρα- των προθέσεων του.

-Advertisement-
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%BD%CF%89 31 1 | Lamianow.gr


Αυτό μένει να επιβεβαιωθεί.

Επίσης, ξεκάθαρα, από το ρεπορτάζ προκύπτει πως ο Ν. Σταυρογιάννης πραγματοποιεί σωρεία επαφών το τελευταίο διάστημα στις κοινότητες του Δήμου Λαμιέων εκεί όπου ο Καραϊσκος βέβαια έχει κάνει κάποιες κινήσεις… ματ παίρνοντας στο πλευρό του αρκετούς “Σταυρογιαννικούς”. Όπως και να έχει υπάρχει ακόμη αρκετός δρόμος μπροστά και η τακτική της “αναμπουμπούλας” δημιουργεί νέα δεδομένα στον Δήμο Λαμιέων. Πολλώ δε μάλλον αν ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου αποφασίσει να διεκδικήσει εκ νέου την δημαρχία έχοντας στο πλευρό του, όπως λένε άλλες πηγές, και κάποιους… δυσαρεστημένους από την παράταξη Καραϊσκου.


%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%BD%CF%89 48 | Lamianow.gr


Και αυτό γιατί ο Σταυρογιάννης, παρότι έχασε τις προηγούμενες εκλογές, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει μια ισχυρή βάση, παρά την ήττα του. Ο ίδιος -αν τελικά- καταλήξει στον Δήμο προφανώς εκτιμά ότι μπορεί να παίξει στα ίσια και ταυτόχρονα ο Καραϊσκος μπορεί να αποκτήσει έναν αντίπαλο που πριν λίγο καιρό φερόταν να είναι εκτός κάδρου… διεκδίκησης.


Παρένθεση. Αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ μας είναι πως -ακόμη και τώρα- ο Νίκος Σταυρογιάννης δεν έχει απαντήσει στον Μαρκόπουλο…


%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%BD%CF%89 28 1 | Lamianow.gr


Σε κάθε περίπτωση και μέχρι να ξεκαθαρίσει το τι μέλλει γενέσθαι και αν ο Σταυρογιάννης πει το “ΝΑΙ” στον Μαρκόπουλο ή καταλήξει στο Δήμο, θα δούμε πολλά επεισόδια έντασης στο Δημοτικό Συμβούλιο Λαμιέων αρχής γενομένης από την αποψινή “αναμενόμενη” μάχη για την DIMAND και την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας στο Δ.Σ.
OI AERATOI

TAGGED:Δήμος ΛαμιέωνΚΑΡΑΪΣΚΟΣΜαρκόπουλοςΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Share This Article
Facebook Email Copy Link Print
ByLamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Previous Article ati | Lamianow.gr Viral το βίντεο με το ιπτάμενο αντικείμενο στον ουρανό του Πακιστάν
Next Article 274118113 980812952564697 3625022825371495469 n | Lamianow.gr Φθιώτιδα: Δεν πίστευε στα μάτια του! Λύγκας υπό εξαφάνιση εντοπίστηκε λίγο έξω από τη Λαμία
3 Σχόλια
  • Ο/Η Παπακωτσος λέει:
    Μαρ 2, 2022 @ 15:44 στις 3:44 μμ - 2/03/2022

    Πολιτικά… άστεγος.
    Κομματικά… ορφανός.
    Γνωστικά… άσχετος.
    Αυτοδιοικητικά… φελλός.

    Νικόλα, τον τρύπησες τον πάτο και συνεχίζεις !

    Απάντηση
  • Ο/Η ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ λέει:
    Φεβ 23, 2022 @ 20:24 στις 8:24 μμ - 23/02/2022

    Αυτό το κόμμα της πολιτικής ψευτιάς & δολοπλοκιών (Ν.Δ), έβγαλε τον Σταυρογιάννη Δήμαρχο, παρ΄ όλες τις πρωτιές του Κοτρωνιά!

    Εγώ για αυτοδιοικητικούς ψηφίζω μόνο με το έργο, την προσωπική πρόοδο, οικειότητα με τον πολίτη, κ.λ.πλ. ΌΧΙ στα κομματικά ΤΖΑΚΙΑ, γιατί έτσι επιζούν οι παρατρεχάμενοι του πολιτικού συστήματος…

    Απάντηση
  • Ο/Η Εύη λέει:
    Φεβ 23, 2022 @ 16:43 στις 4:43 μμ - 23/02/2022

    Απαράδεκτος. Τον κάνω εικόνα με Μαρκόπουλο και μου έρχονται στο μυαλό τα καραμανλικα απολειφαδια, που γλείφουν σύριζα. Όσο για τη σύγκριση με Καραϊσκο… Χαοτική διαφορά. Σα να βλέπεις έναν πρωτευουσιανο με ένα βλαχακι. Έναν σπουδασμενο που έχει δουλέψει και κερδίσει χρήματα από την εργασία του αυτή με έναν ημιμαθή που δεν έχει δουλέψει ποτέ και πάει πότε από δω και πότε από κει.

    Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.

Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.

- Advertisement -
Ad imageAd image
Weather
6°C
Lamia
clear sky
6° _ 6°
46%
1 km/h
Τρ
10 °C
Τε
14 °C
Πε
15 °C
Πα
14 °C
Σα
10 °C
Stay Connected
FacebookLike
InstagramFollow
YoutubeSubscribe
TiktokFollow
Google NewsFollow
ThreadsFollow

You Might Also Like

agrotes 3 | Lamianow.gr
FeaturedLAMIA POLIS 87.7

Στο Μαξίμου για διάλογο ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Λαμίας: “Μετά από 45 μέρες στον δρόμο, αν δεν πας σε διάλογο δεν κάνεις τίποτα”

xalkida | Lamianow.gr
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣTOP STORIES

Χαλκίδα: Οι σημειώσεις του 15χρονου που αυτοκτόνησε – “Θέλω να μάθω ποιοι οδήγησαν το παιδί μου στον θάνατο”

Avlida Artemis 2 | Lamianow.gr
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΥΒΟΙΑ

Δεύτερο έργο προς δημοπράτηση για την ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου Αυλιδείας Αρτέμιδος

Lamianow.grLamianow.gr
Follow US
©Lamianow.gr / 2025 - All Rights Reserved / Η επιχείρηση LAMIA MEDIA VOICE Μ.Ι.Κ.Ε., ως δικαιούχος και διαχειρίστρια του ιστότοπου lamianow.gr, δηλώνει ότι συμμορφώνεται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018, σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο.
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+)
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • LAMIA POLIS 87.7
  • Όροι Χρήσης