Τον τίτλο του πλέον άτυχου πρακτορείου… τυχερών παιχνιδιών διεκδικεί ένα κατάστημα που βρίσκεται στη λεωφόρο Συγγρού, το οποίο έχει γίνει στόχος ληστών και διαρρηκτών τέσσερις φορές, τις τελευταίες 20 ημέρες.
Σύμφωνα με την αστυνομία, η τελευταία έφοδος στο κατάστημα έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου, με τον ληστή να μπαίνει στο πρακτορείο φορώντας κουκούλα. Εν τέλει, με την απειλή πιστολιού ο κακοποιός αφαίρεσε όλες τις εισπράξεις.
Λίγες ημέρες νωρίτερα, ένας άλλος -ή και ο… ίδιος- ληστής είχε μπει στο ίδιο κατάστημα με την απειλή όπλου και κρατώντας ως όμηρο έναν υπάλληλο σεκιούριτι! Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου, το τελευταίο εικοσαήμερο βρέθηκε αντιμέτωπος άλλες δυο φορές. Στη μια εξ αυτών ο ληστής έσπασε τη τζαμαρία για να μπει στο κατάστημα, αιφνιδιάζοντας τον ιδιοκτήτη και κατάφερε να αρπάξει τις εισπράξεις.
πηγή : iefimerida.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.