Το πανόραμα της Euroleague

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη αγωνιστική του top 16 της Euroleague. Ο Παναθηναϊκός έστω και με δύσκολο τρόπο, κατάφερε να πάρει τη νίκη με 68-66 επί της Μάλαγα και να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

-Advertisement-
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Στην πρώτη θέση του ομίλου του, βρίσκονται οι Φενέρμπαχτσε και Λοκομοτίβ που είναι οι μοναδικές ομάδες με το απόλυτο. Από εκεί και πέρα, από νωρίς δυσκολεύουν τα πράγματα για τις Νταρουσάφακα και Ερυθρό Αστέρα που έχουν δύο ήττες στα πρώτα τους παιχνίδια.

Την Πέμπτη ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα 82-76 από την έδρα της Λαμποράλ Κούτσα και έτσι βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, καθώς καμία άλλη ομάδα δεν έχει το απόλυτο μέχρι στιγμής.

Αναλυτικά τα παιχνίδια:

-Advertisement-
KATSIAVOS

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ρεάλ Μαδρίτης 95-81
Νταρουσάφακα – Τσεντεβίτα 72-79
Λαμποράλ Κούτσα – Ολυμπιακός 76-82
Μπαρτσελόνα – Κίμκι 87-70
Λοκομοτίβ – Εφές 78-77
Μπάμπεργκ – Ζαλγκίρις 96-63
Ερυθρός Αστέρας – Φενέρμπαχτσε 65-88
Παναθηναϊκός – Μάλαγα 68-66

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *