Μηνύματα με συγκεκριμένες διατυπώσεις απηύθυνε σήμερα στην Τουρκία ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης περιγράφοντας την στάση της χώρας μας είπε ότι παρά τις απειλές και τα ψέματα της Τουρκίας εμείς μένουμε με ψυχραιμία και αυτοπεποίθηση στις καθαρές μας θέσεις με την ισχύ του Διεθνούς Δικαίου, την επιφυλακή των Ενόπλων Δυνάμεών μας, τη συμπαράσταση των συμμάχων μας.
Αυτό που εκτιμάται είναι ότι ο πρωθυπουργός δεν χρησιμοποίησε τυχαία την λέξη επιφυλακή. Άλλωστε λίγη ώρα αργότερα ο Ταγίπ Ερντογάν έβαλε και πάλι στο στόχαστρο την χώρα μας κατηγορώντας μας για παραβίαση συνθηκών και υπόθαλψη τρομοκρατών.
Ο πρωθυπουργός, είπε ακόμα στην τοποθέτησή του ότι η Τουρκία απέναντί της δεν έχει μόνο την Ελλάδα αλλά ολόκληρη την Ευρώπη, αλλά και τους συμμάχους μας στο ΝΑΤΟ.
Η στήριξη από την Ευρώπη δεν άργησε να έρθει σήμερα μέσω του εκπροσώπου της Κομισιόν, Πέτερ Στάνο ο οποίος κάλεσε την Τουρκία να σταματήσει «την απειλητική ρητορική».

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.