Το μήνυμα του Γιώργου Δώνη πριν εξαφανιστεί

«Περίεργο» χαρακτηρίζεται το μήνυμα που φέρεται να έστειλε ο Γιώργος Δώνη, λίγα λεπτά πριν την εξαφάνισή του και βρεθεί μία ημέρα μετά στο Ντουμπάι. Το περιεχόμενο του μηνύματος που έστειλε ο Γιώργος Δώνης στη νυν σύζυγό του, Ειρήνη, λίγη ώρα πριν εξαφανιστεί αποκαλύπτει σήμερα η Live Sport.

-Advertisement-
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Όπως γράφει η εφημερίδα, ο Έλληνας τεχνικός έγραψε: «Φεύγω, επιστρέφω, μη με ψάξετε…» και αμέσως η γυναίκα του επικοινώνησε με την πρώην σύζυγό του, Δέσποινα, ζητώντας τη βοήθειά της για τις κινήσεις που πρέπει να κάνουν.

Τελικά ο 47χρονος προπονητής βρέθηκε σε ξενοδοχείο στο Ντουμπάι, όπου είχε καταλύσει, και το ίδιο δημοσίευμα υποστηρίζει πως πήγε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για δουλειές υπό άκρα μυστικότητα.

πηγη-sportfm.gr

-Advertisement-
KATSIAVOS

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *