Παρά τις φήμες που έκαναν λόγω για μία μικρή καθυστέρηση στην παραγωγή του τεράστιου project της Warner Bros, Justice League, τα γυρίσματα της ταινίας της DC Comics που θα αντιπαραθέσει την δική της dream team απέναντι στους Avengers, θα ξεκινήσουν τελικά κανονικά μέσα στον προγραμματισμό και συγκεκριμένα στις 11 Απριλίου.
Όπως δήλωσε στο EW ο σκηνοθέτης Zack Snyder η όλη ιδέα να δοθεί ώθηση στο Justice League concept ήταν κάτι cool. Κατανοεί πως το στούντιο το έκανε επειδή αισθανόταν πως είχε φτάσει επιτέλους ο καιρός για να συμβεί αυτό μετά από ένα μεγάλο διάστημα συζητήσεων και αναμονής, ωστόσο πιστεύει πως θα υπάρξει μία μικρή δυσκολία όσο αφορά το δημιουργικό κομμάτι. Γιατί δεν μπορείς να βάλεις όλους τους αυτούς τους ήρωες απλά μπροστά στην κάμερα και να φωνάξεις «action», αν δεν φτιάξεις πρώτα τον κόσμο μέσα στον οποίο πρέπει να ανήκουν.
Να θυμίσουμε πως στην ταινία θα δούμε το καστ του Batman v Superman: Dawn of Justice, συν «άλλους γνωστούς και πολυαναμενόμενους σούπερ ήρωες» όπως τον Aquaman, τον Cyborg και τον Flash που τους ερμηνεύουν οι Jason Momoa, Ray Fisherκαι Ezra Miller αντίστοιχα.
Τα γυρίσματα της ταινίας που αναμένεται στις10 Νοεμβρίου του 2017 θα ξεκινήσουν σε δύο μήνες και συγκεκριμένα από το Λονδίνο.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.