Βέβαια, δεν κάνει μόνο αυτά το gov.gr. Κάνει πολλά περισσότερα. Ακόμη και το να βρίσκει τον ωροσκόπο! Ναι μάλιστα, τον ωροσκόπο. Το ανακάλυψε μια πολίτης και με περισσή χαρά ενημέρωσε (και ευχαρίστησε) γι’ αυτό τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Κυριάκο Πιερρακάκη!
Το (τουλάχιστον αστείο) περιστατικό και τον διάλογο που άφησε άφωνο τον Κυριάκο Πιερρακάκη αποκαλύπτει η στήλη Θεωρείο στην Καθημερινή.
Η κυρία που βρήκε τον ωροσκόπο της στο gov.gr (!) πλησίασε τον υπουργό και τον ευχαρίστησε πολύ θερμά. Γιατί; Γιατί, του είπε, μετά την καθιέρωση του ψηφιακού πιστοποιητικού γέννησης, έμαθε την ώρα που γεννήθηκε και ως εκ τούτου βρήκε τον… ωροσκόπο της, τον οποίο αναζητούσε για χρόνια.
Χρειάστηκε κάποια ώρα για να συνειδητοποιήσει ο Κυριάκος Πιερρακάκης τι άκουγε…

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.