Ο Επιμορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος των απανταχού Βλασιωτών «Η Καραβούλα» πραγματοποίησε για δεύτερη συνεχή χρονιά τη λαμπαδηδρομία την παραμονή της 25ης Μαρτίου, αναβιώνοντας ένα έθιμο με βαθιές ρίζες στον χρόνο και την τοπική παράδοση.
Οι λαμπαδηδρόμοι κρατώντας αναμμένες δάδες συμβολίζουν τη μεταφορά του φωτός της λευτεριάς τιμώντας τον αγώνα και τη θυσία των προγόνων μας .
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με αντίξοες καιρικές συνθήκες παρ όλα αυτά η συμμετοχή ήταν ικανοποιητική.
Μέσα από τη λαμπαδηδρομία, ο Σύλλογος απέδωσε φόρο τιμής στους ήρωες της Επανάστασης του 1821, που με τον αγώνα και τη θυσία τους χάρισαν την ελευθερία στην πατρίδα μας.
Ζήτω η 25η Μαρτίου 1821!!






Φωτογραφίες: Στέλιος Καραμπάς
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.
