Συνελήφθη, χθες (01-04-2018) το μεσημέρι σε περιοχή της Δωρίδας Φωκίδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δωρίδας, 56χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, διενεργήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 56χρονος, εντός του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
- (16) κιλά και (60) γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού,
- (1.157) σωλήνες τσιγάρων μετά φίλτρου, κενού περιεχομένου,
- (80) σωλήνες τσιγάρων μετά φίλτρου, που περιείχαν αδασμολόγητο καπνό, καθώς και
- μεταλλική χειροκίνητη μηχανή γεμίσματος τσιγάρων.
Η ανωτέρω ποσότητα καπνού θα σταλεί στο αρμόδιο Τελωνείο, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.
Την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Δωρίδας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας.


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.