Στο εκτός έδρας ματς του Ολυμπιακού με την Τότεναμ στο Λονδίνο για το Champions League, ένα ball boy βοήθησε τους Λονδρέζους να κάνουν την… ανατροπή.
Συγκεκριμένα στο 2-2 με το γκολ του Κέιν, ένα ball boy έδωσε αμέσως τη μπάλα για την εκτέλεση του πλαγίου άουτ από το οποίο ξεκίνησε η φάση της ισοφάρισης.
Ο Ζοζέ Μουρίνιο έσπευσε να αγκαλιάσει τον Μακλούμ μετά το γκολ και ο μικρός μίλησε για τη συγκεκριμένη στιγμή.
«Εγώ έκανα απλά τη δουλειά μου. Δεν πρόλαβα καν να δω το γκολ γιατί έψαχνα τη μπάλα που είχε φύγει πλάγιο μετά το τάκλιν. Άκουσα την ιαχή, γύρισα και είδα τον Κέιν να πανηγυρίζει», ανέφερε αρχικά το ball boy.
Στη συνέχεια είπε για την αγκαλιά και τα συγχαρητήρια του Μουρίνιο: «Είδα στο ριπλέι στο video-wall το γκολ και είδα τι έγινε… Ήταν πολύ όμορφο από πλευράς Μουρίνιο αυτό που έκανε, αν και δεν ήταν ανάγκη. Αλλά μου έφτιαξε τη ζωή ολόκληρη, όχι απλά τη μέρα. Αγαπώ την Τότεναμ και δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό που συνέβη».

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.