Η Πολιτεία φαίνεται να αδυνατεί να δώσει λύση στο πρόβλημα και να προστατεύσει τον δημόσιο χώρο στην περιοχή
Κλείνει προσωρινά από την Παρασκευή 8 Ιουλίου το ταχυδρομικό κατάστημα των Εξαρχείων που βρίσκεται επί της οδού Ζαΐμη έπειτα από απόφαση της διοίκησης που αναρτήθηκε στη «Διαύγεια».
Αιτία; Οι «αλλεπάληλες κακόβουλες και βανδαλιστικές επιθέσεις που έχει δεχθεί το τελευταίο διάστημα το κατάστημα και ο κίνδυνος που διατρέχει το προσωπικό από τις ενέργειες αυτές» αναφέρεται στην απόφαση. Την ίδια στιγμή, και ενώ τα Εξάρχεια τείνουν να μετατραπούν σε… άβατο καθώς η Πολιτεία φαίνεται να αδυνατεί να δώσει λύση στο πρόβλημα, και ο ΟΑΣΑ μετακινεί τη νέα στάση της τηλεματικής που είναι έξω από το Πολυτεχνείο λίγα μέτρα πιο κάτω προς το Μουσείο, έτσι ώστε να μην έχουν τη δυνατότητα να την πετροβολούν κουκουλοφόροι μέσα από το Πολυτεχνείο, όπως αναφέρει το «Έθνος».
Παράλληλα, το τελευταίο διάστημα στο έλος των επιθέσεων μελών του αντιεξουσιαστικού χώρου έχουν βρεθεί και οι αστικές συγκοινωνίες. Μόλις πριν λίγες μέρες κουκουλοφόροι έβγαλαν με τη βία τους επιβάτες έξω από τρόλεϊ το οποίο στη συνέχεια κατέστρεψαν ολοσχερώς ενώ προκάλεσαν και ζημιές σε λεωφορείο.
Να σημειωθεί ότι από την αρχή του 2016 η ΟΣΥ (Οδικές Συγκοινωνίες) μετρά την απώλεια πέντε τρόλεϊ και ενός λεωφορείου από επιθέσεις κουκουλοφόρων.
Πηγή: protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.