Ο Δήμος Λαμιέων, τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και τα Εικαστικά Εργαστήρια του Δήμου μας προσκαλούν τους μικρούς μας φίλους στο 1ο Φεστιβάλ Χειροτεχνίας που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων «Χριστούγεννα στην πόλη».
Για δύο ημέρες, το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018, από τις 11.00 έως τις 14.00, η πλατεία Λαού και η πλατεία Ελευθερίας θα γεμίσουν με παιδικές φωνές και χριστουγεννιάτικες δημιουργίες από τους μικρούς μας καλλιτέχνες.
Περιμένουμε όλα τα παιδιά στη μεγάλη εικαστική παρέα μας για να κατασκευάσουν τις χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες τους αναδεικνύοντας τη δημιουργικότητά τους και αξιοποιώντας τον ελεύθερο χρόνο τους!

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.