Δεν άντεξε δυστυχώς στα τραύματά του ο 26χρονος Κώστας Σαλής, ο οποίος άφησε τα ξημερώματα την τελευταία του πνοή νοσηλευόμενος στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.
Ο άτυχος Λαρισαίος είχε τραυματιστεί σοβαρά το μεσημέρι της 22ας Φεβρουαρίου, όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στη συνοικία του Αβέρωφ.
Για 25 ημέρες έδωσε τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του, αλλά τελικά υπέκυψε στα σοβαρά του τραύματα.
Θρήνος στην αθλητική οικογένεια της Λάρισας, καθώς ο Κώστας, που ήταν πρωταθλητής στο bodybuilding, ήταν γνωστός και αξιαγάπητος στην περιοχή.
onlarissa.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.