Παραβίασαν τα συστήματα ασφαλείας και το πήραν μαζί τους, αλλά μέσα είχε μόνο έγγραφα
Αρκετά καλά διαβασμένοι, αλλά όχι όσο… έπρεπε, αποδείχθηκαν οι άγνωστοι διαρρήκτες που «χτύπησαν» τα γραφεία μιας επιχείρησης στον Πύργο, με βασικό τους στόχο το χρηματοκιβώτιο που προφανώς γνώριζαν ότι υπήρχε! Δεν φαντάζονταν, όμως, τι υπήρχε στο εσωτερικό του.
Οι δράστες κατάφεραν να παρακάμψουν τα συστήματα ασφαλείας της εταιρείας, δείχνοντας ότι είχαν μελετήσει καλά τους χώρους. Έτσι, τρύπωσαν στο εσωτερικό, έφτασαν στο χρηματοκιβώτιο και το «σήκωσαν» διαφεύγοντας με αυτό. Μόνο που, όταν θα κατάφεραν να το παραβιάσουν, θα κατάλαβαν ότι έκαναν… τζάμπα κόπο αφού δεν είχε μέσα χρήματα αλλά μόνο έγγραφα!

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.