Στο εδώλιο του Μικρού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρόδου θα καθίσει την Τρίτη, ένας 57χρονος Ροδίτης, ο οποίος πριν από δύο χρόνια προσπάθησε να παρασύρει με το αυτοκίνητό του στον Αρχάγγελο τη γυναίκα του και τον εραστή της.
Όπως αναφέρει η Ροδιακή, στις 2 Φεβρουαρίου 2015, στις 10:40 το πρωί, ο 57χρονος που βρισκόταν σε διάσταση με τη σύζυγό του περνούσε με το αυτοκίνητό του από δρόμο του Αρχάγγελου, όταν την είδε μαζί με τον εραστή της.
Τότε θόλωσε το μυαλό του, ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να πέσει με το αυτοκίνητό του πάνω στο ζευγάρι, χωρίς ευτυχώς να το πετύχει.
Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, ενώ στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Αρχαγγέλου, οι οποίοι συνέλαβαν τον 57χρονο. Μάλιστα μέσα στο αυτοκίνητο βρήκαν και κατάσχεσαν ένα σωλήνα, ένα εργαλείο κλαδέματος κι έναν σιδηρολοστό.
Ο 57χρονος κατά την απολογία του στην ανακρίτρια Ρόδου φέρεται να ισχυρίστηκε ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τη σύζυγό του και το φίλο της, αλλά να τους εκφοβίσει. Αφέθηκε μάλιστα ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και αύριο θα ξεκινήσει η εκδίκαση της υπόθεσής του.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.