Εσβησε πριν από λίγη ώρα και η τελευταία ελπίδα για την 34χρονη Αθηνά, η οποία είχε δηλωθεί ως αγνοούμενη μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη και ταυτοποιήθηκε πως βρίσκεται ανάμεσα στα θύματα της τραγωδίας.
Η Αθηνά βρισκόταν στο μοιραίο δρομολόγιο μαζί με τον σύζυγό της, Νίκο, ο οποίος νοσηλεύεται τραυματισμένος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.
Μέχρι νωρίς το απόγευμα ο αδελφός της, Βασίλης, ο οποίος είναι ποδοσφαιριστής του Πιερικού, αναζητούσε πληροφορίες για την 34χρονη κοπέλα από την Κατερίνη.
Ο ίδιος ανακοίνωσε την απώλεια της αγαπημένης του αδελφής με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook.
«Η αδερφούλα μου δεν ειναι πια κοντά μας…» έγραψε συγκλονισμένος ο νεαρός αθλητής.

Η 34χρονη βρισκόταν στο βαγόνι 3 την ώρα της σύγκρουσης και ήταν αγνοούμενη από το βράδυ της Τρίτης, όσο ο σύζυγός της ανάρρωνε στο νοσοκομείο.
Η κηδεία της Αθηνάς θα τελεστεί αύριο το μεσημέρι στον Ιερό Ναό της Αγίας Άννας, στην Κατερίνη.



protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.