Ένα ακόμη βήμα προς τον αθλητικό πολιτισμό. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εντόπισε τον οπαδό που πλησίασε τον Διαμαντίδη στη διάρκεια του τρίτου τελικού προσποιούμενος πως θα τον χτυπήσει και τον τιμώρησε.
Έστω και με καθυστέρηση, οι ίδιες οι ΚΑΕ δείχνουν διάθεση να προστατέψουν το προϊόν τους.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός αναζήτησε και εντόπισε τον οπαδό εκείνο που από τις court seats του ΣΕΦ πλησίασε τον Δημήτρη Διαμαντίδη στη διάρκεια του τρίτου τελικού και προσποιήθηκε πως θα τον χτυπήσει.
Πρόκειται για έναν οπαδό που εξασφάλισε μέσω χορηγού τις συγκεκριμένες θέσεις και μετά τον εντοπισμό του από την ΚΑΕ υποχρεώθηκε να απολογηθεί για την πράξη του.
Η διοίκηση της ΚΑΕ για παραδειγματισμό αποφάσισε να του απαγορεύσει στο εξής την παρουσία στις court seats.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 1.42.16
SPORTFM.GR

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.