Τηλεφωνική συνομιλία με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, θα έχει σήμερα το απόγευμα ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς.
Σύμφωνα με τον κ. Σχοινά, η τηλεφωνική συνομιλία των δύο ανδρών εντάσσεται στο πλαίσιο των επαφών του κ. Γιούνκερ με όλα τα μέλη του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ενόψει της Συνόδου Κορυφής της Ρώμης για τα 60 χρόνια από την υπογραφή της Συνθήκης της Ρώμης, όπου το βασικό θέμα που θα συζητηθεί είναι το μέλλον της Ευρώπης.
Εξάλλου, ευρωπαϊκές πηγές σημείωναν ότι η χρονική στιγμή της επικοινωνίας Τσίπρα-Γιούνκερ, την επομένη του Eurogroup που αποφάσισε την επιστροφή των εκπροσώπων των θεσμών στην Αθήνα και την παραμονή της επίσκεψης του κ. Γιούνκερ στο Βερολίνο, αποκτά ιδιαίτερη σημασία.
topontiki.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.