Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την Τρίτη, μετά από πρωτοβουλία της τουρκικής πλευράς.
Όπως έγινε γνωστό, ο Τούρκος πρόεδρος ευχήθηκε στον Πρωθυπουργό για τα 57α γενέθλιά του.
Θυμίζεται πως πριν από μερικές ημέρες, είχε επικοινωνήσει ξανά με τον Ερντογάν για να ευχηθεί εκείνος στον Τούρκο πρόεδρο, στη συμπλήρωση των 70 χρόνων του.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.