Δελτίο Τύπου της Πορτοκαλί Σύγχρονης Πόλης σχετικά με τις εκλογές στο Ε.Β.Ε Φθιώτιδας.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με αφορμή τις επικείμενες εκλογές του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, η “Πορτοκαλί” ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ θεωρεί σκόπιμο να επικαιροποιήσει την πάγια θέση της για όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις συλλόγων και φορέων τού τόπου μας:
τα μέλη και οι φίλοι μας, ως ελεύθεροι άνθρωποι και ξεχωριστές προσωπικότητες, ψηφίζουν κατά συνείδηση τις υποψήφιες/υποψήφιους που κρίνουν ότι είναι άξιοι και ικανοί και έχουν σταθεί δίπλα μας ή εκτιμάται ότι πρόκειται να σταθούν δίπλα μας στον αγώνα που κάνουμε για το καλό του τόπου μας και των συντοπιτών μας.
Σημειώνεται εμφατικά ότι οι εκλογικές διαδικασίες δεν πρέπει να διχάζουν αλλά να ενώνουν υπέρ τού κοινού καλού και τού τόπου μας. Η σκέψη για ενιαία ψηφοδέλτια πρέπει να προωθηθεί.
Καλή επιτυχία σε όλες και όλους όσοι αγωνίζονται για το κοινό καλό!
Γ. Σαγιάς

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.