Ένα κοινό το οποίο πραγματικά προκαλεί εντύπωση έχουν τρεις επιθετικοί που έχουν αγωνιστεί στην Α κατηγορία της Φθιώτιδας τα τελευταία τρία χρόνια.
Και οι τρεις έχουν σκοράρει πέντε γκολ σε ένα παιχνίδι, όχι όμως σε οποιοδήποτε παιχνίδι, αλλά σε παιχνίδι της πρεμιέρας!
Συν τις άλλοις αυτό έχει συμβεί τις τρεις τελευταίες σεζόν (2013-2014-2015) και στις δύο από τις τρεις φορές η ομάδα που δέχτηκε βαριές ήττες ήταν ο Παμμωλιακός, την τρίτη η Σπερχειάδα 2005.
ΚΩΣΤΑΣ ΡΟΥΣΣΗΣ
Ο περυσινός πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος και ένας απο τους καλύτερους επιθετικούς που έχει βγάλει ο νομός σκόραρε 5 γκολ στην φετινή πρεμιέρα κόντρα στον Παμμωλιακό. Αξίζει μάλιστα να σημειώσουμε πως ο Ρούσσης ήταν ο μοναδικός που σκόραρε στην συγκεκριμένη αναμέτρηση στα εξής χρονικά σημεία: 16′, 24′, 32′, 51′, 71′.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΕΛΗΣ
Ο Γιώργος Δημητρέλης που πέρυσι αγωνίστηκε για λογαριασμό του Νέου Κρικέλλου (φέτος Μαρτίνο), στην περυσινή πρεμιέρα κόντρα στον Παμμωλιακό, σκόραρε πέντε γκολ στο 7-3 της ομάδας του.
Ο Δημητρέλης σκόραρε στο 29′ στο 55′ στο 60′ στο 73′ και στο 87′.
ΑΡΓΥΡΗΣ ΔΑΡΡΑΣ
Στην πρεμιέρα της σεζόν 2013-2014 αυτός που έκλεψε τα βλέμματα ήταν ο επιθετικός της Προοεδευτικής Λάρυμνας Αργύρης Δάρρας. Ο επιθετικός της Προοδευτικής Λάρυμνας σκόραρε ούτε μία ούτε δύο αλλά 5 φορές στο 7-4 κόντρα στην Σπερχειάδα 2005.
Π.Κατσώνης


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.