Χαμός το βράδυ της Πέμπτης (26/05) σε μαγαζί στην Λεωφόρο Θηβών, εκεί όπου άγνωστοι έδειραν τον ιδιοκτήτη -διαιτητής στην Football league- και προκάλεσαν ζημιές στο κατάστημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt.gr, το βράδυ της Πέμπτης (23:00) περίπου 30 άτομα με μηχανάκια έκαναν “ντου” σε υποκατάστημα γνωστής αλυσίδας καφέ στη Λεωφ. Θηβών στο Περιστέρι και κατάφεραν να χτυπήσουν τον ιδιοκτήτη.
Τα συγκεκριμένα άτομα προκάλεσαν ζημιές και στο μαγαζί! Την υπόθεση αναμένεται να αναλάβει η Υποδ/νση Αντιμετώπισης Βίας της Ασφάλειας Αττικής, αφού ο ιδιοκτήτης είναι διαιτητής στη Football league και εξετάζεται αν είναι επίθεση από οργανωμένους χούλιγκανς.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.