Την καταγγελία 40χρονου άνδρα ότι έπεσε θύμα ληστείας στην Βάρκιζα εξετάζει με προσοχή η αστυνομία.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ από αστυνομικές πηγές, ο άνδρας εντοπίστηκε από αστυνομικούς, που επέβαιναν σε συμβατικό όχημα ασφαλείας του Τμήματος Βάρης – Βουλιαγμένης, κοντά στο Ναυτικό Ομιλο Βάρκιζας, ημίγυμνος, δεμένος και φιμωμένος με μονωτική ταινία.
Σύμφωνα με την καταγγελία του 40χρονου, ενώ έβγαινε από το αυτοκίνητό του τρεις άγνωστοι δράστες που κρατούσαν μαχαίρια, τον ακινητοποίησαν και τον λήστεψαν, ενώ στη συνέχεια τον έδεσαν και τον φίμωσαν. Αμέσως μετά, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία του θύματος, οι δράστες επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και έφυγαν.
Η αστυνομία διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό.
Πηγή: skai.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.