Στο πένθος βυθίστηκε η Ανδραβίδα από πρόωρο και ξαφνικό χαμό της Δήμητρας Αγραπίδη. «Έφυγε» μόλις στα 22 της χρόνια.
Πολύ αγαπητή σε όλη την Ανδραβίδα η νεαρή Δήμητρα άφησε την τελευταία της πνοή το βράδυ της Τετάρτης (27.01.2021), στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης.
Σύμφωνα με το ilianews, μεταφέρθηκε εκεί από τους γονείς της μετά από αδιαθεσία και δύσπνοια που ένοιωσε ξαφνικά. Δυστυχώς, παρά τις πρώτες βοήθειες που δέχθηκε, η άτυχη 22χρονη δεν τα κατάφερε με τα πρώτα στοιχεία να δείχνουν ότι «έφυγε» από πνευμονική εμβολή. Τα πλήρη αίτια, ωστόσο, θα διερευνήσει αρμόδιος ιατροδικαστής.
Η τραγική είδηση έπεσαν σαν κεραυνός στην Ανδραβίδα. Ο πατέρας του χαμογελαστού κοριτσιού έχει φούρνο στην περιοχή και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.
Η Δήμητρα ήταν η δεύτερη από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας, που βυθίστηκε στο πένθος.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.