Στη θλίψη έχει βυθιστεί το χωριό Ζάρκο Τρικάλων αλλά και ολόκληρος ο νομός.
Μέσα σε λίγες μόλις ώρες, τα Τρίκαλα θρηνούν και δεύτερο νεκρό στην άσφαλτο.
Ένα νέο παλικάρι μόλις 25 ετών, ο Τάσος Γεροδήμος, έχασε τη ζωή του σε θανατηφόρο τροχαίο στην Εθνική Οδό Λάρισας – Τρικάλων τα ξημερώματα της Κυριακής.
Υπό άγνωστες -μέχρι στιγμής- συνθήκες, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ξέφυγε της πορείας του και έπεσε με σφοδρότητα πάνω στη κολόνα φωτισμού.
Οι άνδρες της πυροσβεστικής έφτασαν γρήγορα στο σημείο και απεγκλώβισαν τον άτυχο άνδρα ωστόσο ήταν ήδη αργά…
Όπως έγινε γνωστό, οι Αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Ζάρκο αναβάλλονται λόγω του πένθους.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.