Θρήνος για τη νοσηλεύτρια που σκοτώθηκε σε τροχαίο μετά την βάρδια της στο νοσοκομείο του Ρίου (ΦΩΤΟ)

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Συγκλονίζει την Αιτωλοακαρνανία ο τραγικός θάνατος νοσηλεύτριας σε δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί σήμερα, λίγο αφότου η άτυχη γυναίκα είχε τελειώσει την βάρδιά της στο νοσοκομείο του Ρίου.

-Advertisement-
ΚΤΕΛ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Το τροχαίο σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Αντιρρίου Ιωάννινων, μεταξύ Ευνοχωρίου – Μεσολογγίου στο ύψος της Αρχαίας Καλυδώνας.

Η 42χρονη Μαρία Μπάθα, εργαζόταν ως νοσηλεύτρια στην Α’ Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών.
257159505_654658705659638_3124804972210875792_n-1.jpg

Η σύγκρουση όπως αναφέρει το onairnews.gr ήταν τόσο σφοδρή που τα πληρώματα της πυροσβεστική υπηρεσίας Μεσολογγίου αναγκάστηκαν να κόψουν τις πόρτες για να απεγκλωβίσουν την οδηγό η οποία ήταν ήδη νεκρή.

-Advertisement-
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

Το αυτοκίνητο της άτυχης Μαρίας συγκρούστηκε μετωπικά με αγροτικό. Από το αγροτικό έχουν τραυματιστεί δύο άτομα τα οποία μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του Νοσοκομείου Μεσολογγίου για τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών της Τροχαίας το ένα από τα οχήματα ξέφυγε από την πορεία του και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.888_1_1.jpg

ΠΗΓΗ

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *