Οι τραγικές ειδήσεις διαδέχονται η μία την άλλη. Δυστυχώς το πρωτοφανές ατύχημα που είχε το μεσημέρι της Πέμπτης ο 26χρονος Λαμιώτης στην περιοχή της Ροδίτσας έμελλε να του κοστίσει την ζωή βυθίζοντας όλη την περιοχή στον θρήνο και την θλίψη.
Ο Νίκος Κ. μετά το σοβαρό ατύχημα νοσηλεύτηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, έδωσε μάχη αλλά δυστυχώς τα ξημερώματα έφυγε από την ζωή βυθίζοντας στην θλίψη οικογένεια, συγγενείς, φίλους και μια ολόκληρη πόλη.
Είναι πραγματικά απίστευτο το πόσο άδικα έφυγε από κοντά μας ένα παιδί ιδιαίτερα αγαπητό στην Ροδίτσα, την Στυλίδα και όλη την Λαμία.
Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 17:30‘ στον ιερό ναό του Αγίου Αθανασίου στη Στυλίδα.
Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα εκφράζει τα θερμά της συλληπητήρια στην οικογένεια του.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.