Καμιά ΕΔΕ δεν έχει διαταχθεί για το θέμα του φιαλιδίου με το αίμα της Τζωρτζίνας που βρέθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων.
Τα δημοσιεύματα και όσα έχουν αναφερθεί από το πρωϊ σε τηλεοπτικούς σταθμούς διαψεύδονται κατηγορηματικά από την διοίκηση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας.
Οπως αναφέρθηκε τις τελευταίες ώρες, η φημολογία πως διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση για το θέμα δεν έχει καμιά βάση αλήθειας, καθώς ουδεμία ενέργεια έχει ξεκινήσει προς αυτή την κατεύθυνση.
Να θυμίσουμε πως προ ημερών ( την περασμένη Πέμπτη) βρέθηκε σε ψυγείο του Καραμανδανείου φιαλίδιο με αίμα που είχε ληφθεί στις 8 Απριλίου 2021, όταν η 9χρονη Τζωρτζίνα είχε εισαχθεί στο νοσηλευτήριο με σπασμούς, όπως δήλωνε η μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου.
Το φιαλίδιο έχει ήδη μεταφερθεί σε ειδικά εργαστήρια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης για να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν στοιχεία χρήσιμα για έρευνα σχετκά με το τι συνέβη στην 9χρονη πριν καταλήξη.
Βεβαίως το ερώτημα για το πως είχε “παραπέσει” το φιαλίδιο παραμένει και θα πρέπει η διοίκηση να δώσει πειστικές απατνήσεις, ωστόσο για το θέμα δεν έχει διαταχθεί ΕΔΕ με εντολή του υπουργείου Υγείας όπως γράφτηκε.
Tempo24.news

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.