Το αεροπλάνο παραμένει και σήμερα στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.
Αναγκαστική προσγείωση έκανε το βράδυ αεροσκάφος της TUI, που εκτελούσε το δρομολόγιο Ηράκλειο – Μάντσεστερ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το αεροπλάνο τύπου Boeing 737-8, παρουσίασε μηχανική βλάβη στους τροχούς. Ενώ είχε απογειωθεί αναγκάστηκε να κάνει κύκλους στον αέρα, με τον πιλότο λίγη ώρα αργότερα να καταφέρνει επιτυχώς να το προσγειώσει πίσω στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.
Η πτήση ήταν προγραμματισμένη να αναχωρήσει από το Ηράκλειο στις 10.45 μ.μ. και να αφιχθεί στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ στη Βρετανία στη 1.05 π.μ., όμως αυτό δεν κατέστη εφικτό λόγω της βλάβης που παρουσίασε. Το αεροπλάνο παραμένει και σήμερα στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.
ethnos.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.